Esittelyssä MaiTherapyn perustaja ja terapeutti

Maitta Kotaniemi

Olen Maitta, elämäniloa hehkuva, rikasta elämää kokenut ja nähnyt aikuinen nainen.

Tiedonhaluni, koulutuksieni ja ennen kaikkea eletyn elämäni myötä olen löytänyt elämän tarkoituksellisuuden. Olen oppinut ymmärtämään positiivisten ihmissuhteiden merkityksen, sitoutumisen, oman osaamiseni ja myönteisen elämänasenteen kantavina voimina.  Ja olen oppinut kukoistamaan! Tämä kaikki on luonut minulle uskoa ja luottamusta siihen, että vaikka vastaan tulee välillä hankaliakin hetkiä, osaan omalla toiminnallani ohjata itseäni. 

Innostun asiakkaasta. Ihmisestä. Koen olevani onnekas ja eläväni merkityksellistä elämää, kun saan olla asiakkaani matkalla mukana auttamassa häntä löytämään sen parhaan mahdollisen potentiaalin päämääränä henkinen hyvinvointi.

Pitkän linjan koulutus on luonut minulle taidon puhua asioista selkokielellä niin, että ne ovat yksinkertaisia ja ymmärrettäviä. 

Minulla on taito hahmottaa asiat kokonaisina ja ohjata asiakasta löytämään ratkaisuja, mitkä sopivat juuri tähän päivään, tähän hetkeen ja tähän tilanteeseen.

Matkaani läsnäolevaksi terapeutiksi on tukenut lastentarhanopettajan, luokanopettajan, kasvatustieteen maisterin, opetttajakouluttajan sekä rehtorin koulutukset. Ratkaisukeskeisen lyhytterapian sekä tunnelukko-valmentaja (skeematerapeutti) lisäksi lähteenäni on ollut oman elämäni kaari sekä neljä aikuista lasta ja viisi lastenlastani.

maitta.kotaniemi@gmail.com

Maitan erityisosaaminen

Autan sinua mm. seuraavissa tilanteissa:

 • Tunnelukot
 • Läheisriippuvaisuus
 • Addiktiot
 • Elämänhallinta
 • Parisuhdeasiat

Koulutukseni:

 • Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
 • Johtajatutkinto
 • Golfin lajitutkinto
 • Johtamiskoulutus / Rehtori-instituutti
 • Yrittäjäin ammattitutkinto
 • Opettajakouluttaja
 • Kasvatustieteiden maisteri
 • Luokanopettaja
 • Lastentarhaopettaja
Tunnistitko elämässäsi osa-alueen, jonka kanssa tarvitsisit apua?

Varaa aika terapiaan nettivarauskalenteristamme.

Asiakkaiden sanomaa

Maitta on täyden kympin ammattilainen, joka omalla tavallaan pääsee pureutumaan ongelmaan kuin ongelmaan ja tukemaan ratkaisujen löytämisessä. Maitan luona on aina ihana käydä; olo on tervetullut ja lämmin. Maitta luo luottamuksen osallistujien kesken ja itse prosessiin, joka edesautttaa asioiden käsittelyssä.
Asiakas, 42
Maitta on ammattitaitoinen ja asiakkailleen erityisen omistautunut terapeutti. Tutustuin häneen pariterapiassa, ja kokemus oli niin hyvä, että hakeuduin hänen hoitoon seuraavankin kerran, kun tarvitsin apua. Koin, että minun auttaminen oli Maitalle sydämenasia, ja hän todella halusi saada minut ymmärtämään ongelmieni todelliset syyt, ja huomaamaan, että avaimet onnellisuuteen ovat lopulta omissa käsissä.
Asiakas, 35
Kiitos Maitta niistä monista keskusteluista, missä olen saanut jäsentää ajatuksiani. Itsetuntemukseni on kasvanut valtavasti tämän vuoden aikana, ja pystyn toimimaan paremmin itseäni ja muita kohtaan.
Asiakas, 43
Terapiajakson tuloksista yksi arvokkaimpia on se, että energiaa säästyy läsnäoloon. Työasioiden tai ylimääräisen ”draaman” jatkuva vatvominen ja tehtyjen päätösten murehtiminen oli todella kuluttavaa. En kuitenkaan joudu kieltämään omia tunteitani tai toimimaan luontoni vastaisesti. Opin vaan pitämään itseäni paremmin hallinnassa terapiassa käsiteltyjen asioiden kautta.
Asiakas, 32

Kokonaisvaltainen hyvinvointi alkaa sinusta

Älä turhaudu enää riittämättömyyden ja pahan olon tunteisiin.

Aloita terapia varaamalla aika nettivarauskalenteristamme.