La mise à jour en cours…


Reservations en ligne

TAVOITTEENA HYVÄ ELÄMÄ

Autamme sinua kehittämään itsetuntemustasi ja löytämään hyvän elämän elementtejä. Löydät voimaannuttavan vaikutuksen ihmissuhteistasi vahvistamalla tunne- ja vuorovaikutustaitojasi.

Hyvä elämä rakentuu myös siitä, kun tunnistat voimavarasi ja potentiaalisi ja voit suhtautua tulevaisuuteen toiveikkaasti. Tuomme työkaluja muutostilanteisiin, joiden avulla vahvistat resilienssikykyäsi.

Lisäksi tarjoamme räätälöidyt menetelmäkoulutukset yksilöille, pareille, ryhmille ja yhteisöille.

Palvelemme myös englanniksi ja ranskaksi.


Tutustu palveluihimme

Erityisosaamistamme ovat:

Kaikki lähtee merkityksestä

Innostun asiakkaasta. Ihmisestä. Koen olevani onnekas ja eläväni merkityksellistä elämää, kun saan olla asiakkaani matkalla mukana auttamassa häntä löytämään sen parhaan mahdollisen potentiaalin päämääränä henkinen hyvinvointi.

– Maitta Kotaniemi, MaiTherapyn perustaja


Lue lisää MaiTherapysta


Menetelmänä Vuorovaikutuksen voima

Menetelmää voi hyödyntää kuka tahansa yksilö, joka on sosiaalisessa vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Ohjatun prosessin tarkoituksena on auttaa yksilöä sekä kokonaisvaltaisesti työyhteisöä oppimaan, miten pysyä levollisena erilaisissa vuorovaikutustilanteissa sekä edistää jaksamisen johtamista ja hyvinvoinnin johtamista.

Lopputuloksena työyhteisön jäsenten kyky ohjata ja edistää sekä omaa että työyhteisön jäsenten turvallisuuden tunteiden säätelyä kehittyy, mikä tuottaa yksilön ja yhteisön hyvinvointia sekä korreloi paremman tuottavuuden merkeissä – yksilön työssä jaksaminen paranee ja vuorovaikutusosaaminen lisääntyy menetelmän käyttöönoton myötä.